кадър БНТРедактор: Не беше правилно да се казва, че има пари

...
кадър БНТРедактор: Не беше правилно да се казва, че има пари
Коментари Харесай

Вицепремиерът Гълъб Донев: Пари за социалните мерки в бюджета няма, ще се търсят с преструктуриране

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Не беше вярно да се споделя, че има пари в бюджета. Пари в бюджета няма, би трябвало да се намерят и това може да се направи единствено с преструктуриране. Това сподели в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия вицепремиерът и обществен министър в служебното държавно управление Гълъб Донев.

Той призна, че има проблем с намирането на източник на средства в бюджета и ще се наложи да бъдат преразпределени плануваните разноски. Вицепремиерът сподели, че сега се прави разбор кои от обществените ограничения против рецесията, въведени от предходното държавно управление, са най-ефективни, с цел да бъдат продължени.

Според Донев мярката 60/40 е може би най-ефективната, като с нея са непокътнати и обезпечени 294 хиляди работни места. Той съобщи също, че ще бъдат открити и средства за продължаването на изплащането на добавките от 50 лв. за пенсионерите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР